Yeni Başlık  Cevap Yaz
Ara.com.tr güvenli ve doğru sonuçlar getiriyor           (gösterim sayısı: 4.020)
Yazan Konu içeriği
boşluk
[ozel guvenlik]
Kayıtlı Kullanıcı
Kullanıcı Resmi
Durum:

• E-Posta Gönder
  • Web Adresi

• Özel ileti Gönder

• Konu Yazan: guvenlik
    Konu Tarihi: 25.08.2013- 03:26

Birkaç arama denemesinden sonra ara.com.tr sonuçlarının en doğru sonuçları getirdiğini gördüm. Bazı arama motorlarının ilgisiz sonuçları getirmesinin karşısında açıkçası tam ve en uygun sonucu getirmesi açısından ara.com.tr arama ve bulma sonuçları beni oldukça memnun etti. Güvenilir ve tatminkar sonuçlar aldığımı söylemeliyim. Fakat sanırım bir arama motorunun (sanırım google) alt yapısını kullanıyor. Keşke özgün ve yerli bir arama motoru olsaydı demekten de kendimi alıkoyamadım.

Tavsiye: Genelde google vs. arama sayfalarında REKLAMVERENLERİN reklamlarında linkler direkt değildir. Yani linkback sağlamazlar. Ara.com.tr sitesine önerim, reklamlar hem tıklama hem de linkback sağlar nitelikte olsun. Bu şekilde Türkiye'de fark yaratırlar, reklam verenler hem reklam hem linkback alacaklarından, çok daha popüler olur.

ISP Özel Güvenlik Şirketi
    ISP Özel Güvenlik İş İlanları
    Bu ileti en son guvenlik tarafından 25.08.2013- 03:30 tarihinde, toplamda 1 kez değiştirilmiştir.
    Cvp:
    1  
    Yazan Cevap içeriği
    boşluk
    [{CEVAP_YAZAN_ADI}]
    Forum Yardımcısı
    Varsayılan Kullanıcı Resmi
    Durum:

• E-Posta Gönder
  • Web Adresi

• Özel ileti Gönder

• Cevap Yazan: Percus