Menü Üye Giriş

Şifre Sıfırla · Kayıt Ol

 Web Turkiye - Türkiyenin Paylaşim Portali  »
 Konu Dışı
16.09.2022- 02:58

Terapi eğitimleri alanında 3 yıldan fazla bir süredir hizmet veren Psikolog Marketi, ARES Eğitim ve Danışmanlık Merkezi bünyesinde, ekonomik ve geçerli psikoloji eğitimleriyle öğrencilerine hizmet vermeye devam etmektedir. E-ticaret sitesi formatında olan Psikolog Marketi, 3D Secure ile hızlı ve güvenli bir biçimde terapi eğitimlerini indirmenize olanak sağlar. İstediğiniz insan kaynakları eğitimleri  ya da psikoloji eğitimlerini sepetinize ekleyebilir  ve güvenle ödemenizi yapabilirsiniz. Satın alım yaptığınızda terapi eğitimi hem hesabınızdan hem de mail yoluyla gelen bağlantıdan indirilebilir formattadır. Uygulayıcı sertifikanız ise en geç 1 iş günü içerisinde adınıza düzenlenerek dijital kaşe ve imzalı olarak tarafınıza mail ile gönderilmektedir.
Psikolog Marketi’nde tüm terapi eğitimleri uzman kadromuz ile hazırlanmış olup, bunun yanında psikolojik test eğitimlerimizde tüm materyaller ücretsizdir. Terapi eğitimleri için hem binlerce lira dökmezsiniz hem de paranız cebinizde kalır. Bunun yanında ücretsiz sunduğumuz materyallerle ömür boyu eğitimlerinizi kullanabilir, danışanlarınıza uygulayabilirsiniz. Uygulayıcı sertifikanızı ozalitçiden sertifika kağıdına çıktı almanızı öneririz.

Psikoloji eğitimleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da satın alım yapmak isterseniz web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Şimdiden tüm meslektaşlarımıza iyi çalışmalar dileriz.

Tam Sürüme Geç »
 phpKF Mobil Android Uygulaması Kullanın [X]