Menü Üye Giriş

Şifre Sıfırla · Kayıt Ol

 Web Turkiye - Türkiyenin Paylaşim Portali  »
 Konu Dışı

Köpek sahiplerinin en büyük dertlerinden biri tüy dökülmesidir. Bu durum bazen normal olabilse de, bazen aşırı ve zamansız olduğunda dikkate alınmalıdır. Tüy dökümü özellikle bahar aylarında artar. Tüy değişimi yaşayan köpeklerin yoğun tüy dökmesi beklenen bir durumdur. Bazı köpek ırkları tüy dökümüne aşırı yatkınken, bazı ırklarda ise yok denecek kadar az tüy dökümü olur. Bu konuda bilgi almak için en doğru adres [b][url=http://clubvet.com.tr/]veteriner[/url][/b] hekim olacaktır.
[b]Tüy Dökülme Sorununa Çözümler[/b]
Tüy dökümünü azaltmak mümkündür. [b][url=http://clubvet.com.tr/]Çekmeköy veteriner[/url][/b] bu konuda ayrıntılı ve doğru bilgileri verebilecek uzmanları bünyesinde bulundurur. [b][url=http://clubvet.com.tr/]Acil veteriner[/url][/b] hizmeti de sunan bu klinikte traş uygulaması yaptırılabilir. Bu uygulama illa yaptırılacaksa, kış ayları tercih edilmemelidir. Bunun haricinde bakım yaptırılıp, ardından çeşitli tüy bakım ürünleri ile destek sağlanabilir. Bu ürünler [b][url=http://clubvet.com.tr/]Çekmeköy petshop[/url][/b] ziyaret edilerek ihtiyaca göre satın alınabilir. Deri ve tüy ürünleri arasında harici ürünler olduğu gibi, tablet formunda ürünler de bulunmaktadır.
[b]Tüy Bakımının Püf Noktası[/b]
Az tüy dökümü için düzenli tarama şarttır. Bunun yanında profesyonel kuru mama kullanımı da çok önemlidir. Ev yemeği verilen köpeklerde daha yoğun tüy dökümü tespit edilmiştir. Ayrıca hareket imkanı az olan köpeklere yüksek protein içeren mamalar verilmemelidir. Bu durum da aşırı tüy dökümü ve kokuya neden olabilir. [b][url=http://clubvet.com.tr/]Pet sağlık[/url][/b] ürünleri arasında bulunan tüy bakım ürünleri de düzenli kullanılarak gelişme sağlanabilir.

Tam Sürüme Geç »
 phpKF Mobil Android Uygulaması Kullanın [X]