Menü Üye Giriş

Şifre Sıfırla · Kayıt Ol

 Web Turkiye - Türkiyenin Paylaşim Portali  »
 Forum Duyuruları
23.11.2013- 22:06

Yararlı olabilecek bütün içerikleri tek bir site toplayan az sitelerden biridir her türlü dalı vardır.Forum,Teknoloji Portalı,oyun,dizin ve toplist gibi forumda gezebilirsiniz paylaşabilirsiniz veya yararlı olan bilgileri öğrene bilirsiniz herşey sizin elinizde Web-Türkiye Sitesine Hoş Geldiniz.

Diğer Platformlarımız

Teknoloji Portalı Ne İşe Yarar ?


Gelişmekte olan teknoloji hakkında sizi bilgilendirmek için kullanilir. Belirli konular genellikle telefon,arabalar,bilgisayarlar ve teknoloji hakkında her türlü bilgiyi öğrenebileceğiniz takıp edebileceğiniz bir bölümdür.

http://web-turkiye.biz


Web Toplist Ne İşe Yarar ?


Sitenizin ilerlemesi gelişmesi için backlink yapmanız gereklidir.Backlink siteniz google ve yandex gibi birçok arama motorları tarafindan önlere çıkarılacak ve birçok yararı olacaktir.Kaçırmayın ilk 50 site kodsuz eklenecektir ondan sonra sitesinde kod olmayanlar kabul edilmeyecektir.

http://toplist.web-turkiye.biz

Web Dizin Ne İşe Yarar ?

Kullanmak olduğunuz sitenizi tanitmak için kullanilir toplistten farkı sadece yararlı sitelerin ekleniyor olması firma,alişveriş gibi önemli siteleri tanıtabilirsiniz


http://dizin.web-turkiye.biz

Web Oyun Ne İşe Yarar ?

Sevilen ve birçok oyunu barındıran site ile flash oyunları oynayabileceksiniz .


http://oyun.web-turkiye.biz

Ay Gaming Ne İşe Yarar ?

Her türlü Web Tabanlı olan oyunları bir araya getirerek oluşturulmuş bir online oyun portalıdır.


http://aygaming.net

Gunay Hosting Ne İşe Yarar ?

En kaliteli sunucu hizmeti ile size en güvenli host hizmeti sağlar. Yaşadığınız host ile ilgili soruna satın aldığınız ve satın almadan host hakkında bilgi verebililir. Detaylı Bilgi için Sitemize veya bu siteden iletişime geçiniz.

Yer Sağlayıcı Belgesi Numarası : 3071

http://gunayhosting.com

Gunay Bilişim Ne İşe Yarar ?

En ucuz fiyata site sahibi olabilirsiniz tek yapmanız gereken elimizde olan tasarimlardan birini seçip bize alan adı adresinizi verip 50 tlye sahip olabilirsiniz.Hizmetimiz 25 TL Alan Adı + 25 TL Host + Ücretsiz Script olarak veriyoruz + 3 Gün Teknik Destek + İsterseniz 25 Tl ye 1 Sene Teknik Destek + Seo Hizmeti 25 TL   (Arama Motorlarında en önde olması kesindir ve Alexada 700 bin e kadar düşüreceğiz.Detaylı Bilgi için Sitemize veya bu siteden iletişime geçiniz


http://gunaybilisim.org


Tam Sürüme Geç »
 phpKF Mobil Android Uygulaması Kullanın [X]