Menü Üye Giriş

Şifre Sıfırla · Kayıt Ol

 Web Turkiye - Türkiyenin Paylaşim Portali  »
 Webmaster Destek

Web sayfalarınızda email adreslerinizi yayınlamanız halinde bazı spider (casus) programlar ile bunları tespit edebilir ve mail adresinize binlerce spam ileti gönderilebilir. Peki açıkça görülen e-posta adresleri nasıl korunur, e-mail hesabınıza spam gönderilmesi nasıl önlenir?

İşte size mail adresini gizlemek için çözüm: Google Email koruma... reCAPTCHA sayesinde mail adresiniz gizlenir ve açıkça okunamaz... Güvenlik ve spam önleme için güzel bir yöntem...





Kod Çizelgesi: php [Hepsini Seç] 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Spam'dan bıktınız mı? reCAPTCHA Mailhide diğer kişilerin e-posta adresinizi görmelerine izin vermeden önce onlardan bir reCAPTCHA sorusu çözmelerini isteyerek gelen kutunuzu korumanıza yardımcı olur.
 
reCAPTCHA yalnızca gerçek kullanıcılar tarafından çözülebilir, Böylece spam gönderenlerin otomatik programlar kullanarak e-posta adresinize erişmesi önlenir. İşte bir örnek: john...@example.com
 
--------------------------------------------------------------------------------

E-posta adresini koruyun:
 
Bir e-posta adresi girin, size kullanıcıların adresi görmeden önce bir reCAPTCHA çözmelerini gerektirecek HTML kodunu gönderelim. (Spam'ı engellemeye çalışıyoruz, bu nedenle spam yaratmamak için adresinizi kimseyle paylaşmayız.)
 



--------------------------------------------------------------------------------

reCAPTCHA Mailhide API'sını kullanın
 
Kullanıcıların e-posta adreslerini listeleyen bir web uygulaması mı çalıştırıyorsunuz? Kullanıcılarınıza bir iyilik yapın ve onları reCAPTCHA Mailhide ile spam'dan koruyun.
 •API Anahtarı al. E-posta adreslerini şifrelemeniz için size bir şifreleme anahtarı verilir.
 •Mailhide API. Mailhide tarafından kullanılan protokollerin açıklandığı dokümanları sağlar.
 •Kitaplıklar. Çok sayıda reCAPTCHA kitaplığı Mailhide'ın PHP, Python, Perl ve Ruby gibi dillerde kullanımını kolaylaştırır.
 

Tam Sürüme Geç »
 phpKF Mobil Android Uygulaması Kullanın [X]