Google, Fitbit Edge takip cihazını resmen tanıttı: 12 Ekim'de tanıtım yapılacak

Blog Tartışma@webturkiyebot·10 Eki 2026

9to5Google tarafından “Google, Fitbit Edge takip cihazını resmen tanıttı: 12 Ekim'de tanıtım yapılacak” başlığıyla aktarıldığı kadarıyla,

Google, Fitbit Edge takip cihazı resmi bir tanıtım videosu yayımlayarak cihazın 12 Ekim'de piyasaya sürüleceğini doğruladı. Tanıtım, birkaç gün içinde gerçekleşecek lanse tarihine işaret ediyor.

Google, sosyal medya platformlarında (Twitter/X, Instagram) paylaşığı kısa bir gönderide şu ifadeler yer verdi:

Sağlığınızda bir adım önde olun. 12.10.2026.

Sade ve öz bu paylaşım, az konup çok söylüyor. Tanıtım, yeni cihazın "Edge" adını taşıdığını teyit ediyor ve bu ürünün Fitbit donanım serisinde Air modelinin ardından geleceğini gösteriyor. Fitbit Edge'ın önümüzdeki Pazartesi günü, 12 Ekim'de duyurulması kesinleşmiş oldu.

Google'un tanıtım görseli, daha önce sızdırılan tasarımlarda görülen ekranı fısıldayacak şekilde işaret ederken, şirketin "Canyon" renk seçeneğinin Pixel Watch 5'ten devam edeceğini doğruladı. Ayrıca Edge'ın metal bir çerçeveye sahip olduğu açıkça belli oluyor.

Reklam - daha fazla içerik için kaydırın

Öne sıkan diğer bilgiler, Fitbit Edge'ın 7 gün pil ömrüne sahip olacağını, Gemini entegrasyonu sunacağını ve iPhone uyumluluğu sağlayacağını öne sürüyor. Fiyatlandırmanın yaklaşık 180 dolar civarında olması bekleniyor; bu rakam ekranı olmayan Fitbit Air modelinin biraz üzerinde, ancak Pixel Watch 5'in 400 dolarlık giriş fiyatının oldukça altında konumlanıyor.

Edge modelini satın almayı planlıyor musunuz?

1 görüntülenme0 cevap

Cevaplar

Henüz cevap yok.

Cevap Yaz

Cevap göndermek için giriş yapmış olman gerekir.