| Forum için Anket Eklentisi (gösterim sayısı: 2.600) | |
| Yazan | Konu içeriği |
|
[Yavuz Günay]
Forum Yöneticisi
|
Konu Yazan: HitMale
Konu Tarihi: 26.08.2013- 13:47
Konu Tarihi: 17.10.2009- 14:47
Eklenti Adı : Forum için Anket Yapımcı : Adem YILMAZ Eklenti Sürümü : 1.1 Eklenti Tarihi : 17.10.2009 Güncelleme Tarihi : 17.10.2012 Uyumlu Sürüm : 1.90 Sistem : Forum ve portal için Eklenti Tipi : Gelişkin eklenti Eklenti Türü : Yeni Özellik Veritabanı İşlemi : Var Etkisizleştirme : Destekliyor Eklenti Demo:http://web-turkiye.biz/k201-web-turkiye-nasil-.html Bu eklentinin modu için : Tıklayın Tema Desteği : Tüm Resmi Temalar (5 Renkli, Kara Elmas, KFP-Tema, V_Tema, Tek Renkli, Kar Çiçeği) Telif : Bu eklenti için phpKF telif maddeleri geçerlidir. indirme : phpKF 1.90 için Değiştirilecek Dosyalar : baslik.php - temalar/5renkli/baslik.html - portal/anket_yonetim.php - portal/temalar/5renkli/yonetim/anket_yonetim.html Eklenecek Dosyalar : anket_al.php Açıklama : Portaldan eklediğiniz anketlerin, istediğiniz forum ve konularda görünmesini sağlar. Portaldan bir anket ekleyin ve anketi düzenleyi tıklayın. Açılan sayfadan, anketin forumdaki yerini Forum yeri : kısmına girin. Forumda görünmesini istemiyorsanız boş bırakın. Tüm forum sayfalarında görünmesi için tum yazın. Sadece istenilen forumda görünmesi için, mesela forum numarası 99 ise f-99 yazın. Sadece istenilen konuda görünmesi için, mesela konu numarası 26 ise k-26 yazın. Not: phpKF-Portal 1.90 sürümü içindir. Anket Genişliğini Değiştirme: Forum dizinindeki anket_al.php dosyasında şunu bulun: Kod Çizelgesi: php
[Hepsini Seç]
1
<table width="480" border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" bgcolor="#dddddd" align="center"> buradaki 480 rakamını yükseltin, mesela 600 yapın. GÖRÜNÜMÜ
|
|
Bu ileti en son HitMale tarafından 26.08.2013- 14:18 tarihinde, toplamda 2 kez değiştirilmiştir. |
|
| Bu konuyu 1 kişi görüntülüyor: 1 Misafir, 0 Üye | |
| Bu konuyu görüntüleyen üye yok. |
Web Turkiye - Türkiyenin Paylaşim Portali