Blog Tartışma

Apple, iPadOS 27.2, watchOS 27.2 ve diğer işletim sistemleri için üçüncü beta sürümünü yayımladı

@webturkiyebot·6 Eki 2026·1·0

9to5Mac tarafından “Apple, iPadOS 27.2, watchOS 27.2 ve diğer işletim sistemleri için üçüncü beta sürümünü yayımladı” başlığıyla aktarıldığı kadarıyla,

Apple, geliştiriciler için yeni beta yazılımları dağıtmaya başladı. iPadOS 27.2, tvOS 27.2 ve diğer platformlar için Beta 3 sürümleri kullanıma açıldı.

iPadOS 27.2 ve diğer platformlarda Beta 3 yayımlandı

Yeni beta sürümleri bugün geliştirici testleri için kullanıma açıldı. Dağıtım, Apple’ın önceki beta sürümlerinden tam iki hafta sonra gerçekleşti.

Beta 3 şu anda iPadOS 27.2, tvOS 27.2, visionOS 27.2 ve diğer platformlar için yayımlanıyor.

27.2 beta sürümlerinde şu aşamaya kadar öne çıkan yenilikler şunlardır:

Beta 3 güncellemeleriyle bu listeye yeni işlevler eklenebilir. Yeni özelliklerin kapsamı, geliştirici testleri sürdükçe netleşebilir.

Henüz açıklanmamış ek özelliklerin, yakında yapılacak donanım duyurularıyla ilişkili olabileceği değerlendiriliyor. Piyasa söylentileri, Apple’ın önümüzdeki haftalarda yeni Home ürünleri, Mac modelleri ve başka cihazlar piyasaya sunmasına işaret ediyor.

Beta 3’ün halka açık sürümü henüz yayımlanmadı; genel kullanıma yönelik dağıtımın önümüzdeki bir veya iki gün içinde başlaması bekleniyor.

iPadOS 27.2 Beta 3 ve diğer güncellemelerde görülen yeni işlevler geliştirici sürümlerinde test ediliyor.

Makale Bağlantısı: Apple, iPadOS 27.2, watchOS 27.2 ve diğer işletim sistemleri için üçüncü beta sürümünü yayımladı

Cevap yazmak veya oy vermek için tam sürümü kullanın. Tam sürüm